ADMINISTRATIEF BEHEER

Wij zorgen voor de administratieve taken van de mede-eigendom zoals het organiseren en houden van gewone en buitengewone algemene vergaderingen, het vastleggen van notulen in de registers, het bijhouden van databanken, enz.

Tekst van de wet van 4 FEBRUARI 2020 — Wet dragend Boek 3 “Eigendom”
van het Burgerlijk Wetboek

BOEKHOUDKUNDIG BEHEER

Voor kwaliteitsmanagement en een heldere en transparante boekhouding bieden wij mede-eigenaren toegang tot een webportaal genaamd MySyndic waarmee u toegang heeft tot veel informatie met betrekking tot uw mede-eigendom. Zo kunt u online alle facturen raadplegen, de geschiedenis van uw betalingen, de basisakte, de notulen, administratieve documenten, het bestek, ...

TECHNISCH MANAGEMENT

Wij zorgen voor het technische aspect van uw mede-eigendom en omringen ons met competente vakmensen om uw mede-eigendom te optimaliseren. Wij bieden u ook een oproepdienst voor noodgevallen in de bijgebouwen van uw condominium, die te allen tijde bereikbaar is in geval van dringende technische problemen (lekken, pannes, enz.).

Ten dienste van zijn klanten

Een familieteam

Optimmo Invest is een trustee met dynamische professionals die hun ervaring en knowhow tot uw dienst stellen. We zijn hier om naar u te luisteren, u te adviseren en helpen.

Capture d’écran 2021-07-16 à 12.04.29

OVER ONS

Een vertrouwd vastgoedbedrijf

OPTIMMO-Invest is uw makelaarskantoor. Je wordt begeleid door een jong en dynamisch team dat je een reeks hoogwaardige diensten zal aanbieden in een geest van respect en ethiek.

Wij staan tot uw beschikking en staan altijd tot uw beschikking om al uw verzoeken te beantwoorden. Professionaliteit en nauwkeurigheid zijn onze belangrijkste troeven.

Ervaren, dynamisch, gepassioneerd en continu bijgeschoold, ons team staat voor u klaar!

Wij zijn gespecialiseerd in verkoop, verhuur en particulier beheer. Daarnaast kunnen wij u dankzij onze ervaring op het gebied van condominiums een service op maat bieden voor het beheer van uw condominium. Een eenvoudig contact zal u overtuigen.

Vertrouw ons ! Wij zullen alles voor u doen.
Met Optimmo-Invest investeert u & wij optimaliseren! Aarzel dus niet en neem contact met ons op! info@optimmo-invest.be

OPTIMMO INVESTEREN | Brussel
Gentsesteenweg n°1156 1082 Brussel

Om u beter van dienst te kunnen zijn, zijn wij bereikbaar van 9u tot 12u
alleen telefonisch voor property management.

Galerij van onze directies

Onze eigendommen in beheer

Vergelijk aanbiedingen

Vergelijken
NL